Over ons

ActiefOptiek: dé leukste optiekwinkel aan huis, gewoon voor iedereen

Kort voor sluitingstijd haast u zich nog naar de winkel, waarbij u met moeite een parkeerplaats kunt veroveren. Eenmaal bij de opticien, vragen uw kinderen voortdurend de aandacht terwijl u naar een bril zoekt. Het zijn niet de meest gunstige omstandigheden. Maar wat moet u dan? Met een drukke baan, kinderen en diverse ander verplichtingen komt u vaak tijd te kort. Of wat als u door omstandigheden niet eens de mogelijkheid heeft uw huis uit te gaan?

Wat ons betreft geen probleem; gewoon ActiefOptiek bellen voor een afspraak wanneer het u het beste uitkomt. Wij komen graag bij u langs voor een oogmeting en om de juiste bril aan te meten in uw eigen vertrouwde omgeving.

We hebben een geweldige brillencollectie van het huismerk tot de bekende modemerken, van klassiek tot modern. Onze leuke voorraad brillen is met de grootste zorg speciaal voor u samengesteld en wordt om het half jaar vernieuwd. We hebben voor ieder wat wils en als we het niet hebben dan gaan we gewoon op zoek naar iets speciaal voor u. Wat niet in collectie is opgenomen, kan makkelijk en vrijblijvend op zicht besteld worden.

Let op: onze kwaliteitsmonturen zijn niet bij de ketens te koop. Wij vinden het belangrijk dat u voor een leuke prijs van een unieke bril kunt genieten!

Als u een keuze heeft gemaakt voor een nieuw montuur, wordt er een vervolgafspraak ingepland om de bril af te leveren en af te passen zodat de nieuwe bril perfect zit. Mocht er iets met de bril fout gaan of uw bril draagt niet meer lekker, dan kunt u eenvoudig contact met ActiefOptiek opnemen. Ook om de bril bij te stellen of tussentijds te repareren komen wij volledig kosteloos naar u toe. Noem het service. Wij vinden dat heel gewoon!

ActiefOptiek is onderdeel van Actief Zorg. Met bijna 20 jaar ervaring in de thuiszorg brengen wij service en deskundigheid. Wíj brengen u alles wat u mag verwachten van ActiefOptiek aan huis.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak bij u aan huis:

e-mail: info@actiefoptiek.nl
telefoon: 088-750 8 395